Lentile ochelari

ITALLENTI  va ajuta sa alegeti perechea de ochelari potrivita:

                Stiati ca:

 • Problemele de vedere apar din ce în ce mai des, in zilele noastre, iar dacă nu sunt depistate şi corectate din timp, pot provoca deteriorarea continuă a vederii.
 • Folosirea lentilelor nepotrivite –  cu dioptrii greşite – sau a celor cu aceleaşi dioptrii – ochelarii vânduţi în pieţe sau in alta parte decat in centre de specialitate, pot cauza dureri de cap, ameţeli si presiune la nivelul ochilor. Ei reprezintă o principală cauză in modificarea dioptriilor, de obicei pe plus.
 • Atunci cand mergem la optician sau optometrist pentru a ne procura o pereche de ochelari, suntem convinsi ca alegerea este perfecta atunci cand alegem ramele cele mai deosebite, fara sa dam prea mare importanta lentilelor “. Ele trebuie sa faca ce trebuie sa faca, sa vedem mai bine.”. Este o greseala pe care o facem cu totii, “ajutati” fiind de catre cei care vand aceste produse. Aproape fiecare producător pretinde că furnizează „lentile de calitate”, dar, spre deosebire de „calitatea” care este percepută parțial emoțional, la fel ca în cazul ramelor de ochelari, calitatea lentilelor se referă la caracteristicile tehnice ale materialelor, la straturile protectoare și la precizia fabricării. În fond, este vorba de știință pură. Pentru ca sanatatea este importanta, Itallenti.ro, va recomanda sa cunoasteti sau sa intrebati, punandu-va la dispozitie departamentul de Call Center http://itallenti.ro/contact/

 

Recomandam cumpararea de ochelari de la companii specializate pentru a avea o pereche de calitate si pentru ca lentilele sa fie potrivite pentru ochii dumneavoastra, o pereche de lentile nepotrivita va poate afecta grav vederea.

Mai jos voi prezenta cateva sfaturi utile pentru a va ajuta sa stabiliti ce model de ochelari vi se potriveste cel mai bine:

1.RAMELE

 

 1. Forma fetei

Puteti sa va dati seama cu usurinta care este forma fetei, doar stand in fata unei oglinzi. Urmati urmatoarele instructiuni pentru a va determina forma fetei.

 • Rotunda: aveti o barba moale si obraji plini, o fata proportionala in lungime si latime. La aceasta forma, cele mai potrivite rame sunt cele geometrice sau orizontale.
 • Patrata: aveti un maxilar proeminent si o frunte larga. Aceasta forma a fetei trebuie echilibrata de ochelari ce sunt mai lati decat fata. Puteti incerca ramele rotunde sau late pentru a va completa aspectul
 • Inima: pometii largi, barbia ingusta si fruntea lata contureaza aceasta forma a fetei. Pentru a contura un contrast frumos alegeti o pereche de ochelari rotunjiti, partea superioara mai lunga decat cea inferioara.
 • Ovala: cea mai echilibrata forma a fetei ce consta intr-o frunte ingusta si pometi mai mari. Daca aceasta este forma fetei dumneavoastra puteti purta orice pereche de ochelari pentru ca se vor incadra de minune.

 

 1. Stilul

Acest accesoriu trebuie sa fie o reflectie directa a stilului dumneavoastra personal. Alegeti stilul care vi se potriveste in functie de urmatoarele: clasic, vintage, trendsetter sau elegant.

 1. Nuanta tenului

Este foarte important sa potriviti rama cu nuanta tenului dumneavoastra. Daca nu sunteti siguri ce culoare sa alegeti rama, puteti consulta urmatoarele sfaturi.

Tonuri delicate ale pielii: daca aveti o culoare calda a pielii, incercati rame colorate neutru, precum piersica sau coral.

Tonuri adanci: culorile metalice sau decolorate sunt potrivite pentru aceste nuante de ten. Totodata, culorile aprinse va vor scoate in evidenta cele mai frumoase trasaturi.

 1. Culoarea ochilor

Inainte de a alege ramele in functie de culoarea ochilor tai, gandeste-te ce ti-ar placea sa porti si care sunt culorile predominante in garderoba ta.

Ochi albastri: portocaliul este culoarea complementara albastrului si iti va scoate privirea in evidenta.

Ochi caprui: cu aceasta nuanta a ochilor orice culoare a ramelor va arata extraordinar.

Ochi verzi: culoarea complementara verdelui este cea rosie, asa ca alege o pereche de rame in orice nuanta a acestei culori si vei arata surprinzator de atragatoare.

Ochelarii alesi cu atentie si respectand criteriile prezentate in articol va vor face sa aratati incredibil. Este necesar sa consultati un optician inainte de a face alegerea pentru a se stabili ce tip de lentile ochelari sunt potrivite pentru ochii dumneavoastra. Purtarea unor lentile nepotrivite va poate afecta vederea.

 

 2. LENTILE

Ital-Lenti – calitatea lentilelor prin producerea lor cu tehnologii de ultima generatie!


            Fiecare utilizator are propriul sau stil de viata cu exigente vizuale diferite, datorita noilor tehnologii,  lentilele pot fi personalizate, produse in mod individual pentru fiecare utilizator, tinand cont de nevoile diverse ce definesc stilul de viata propriu. Prin colectarea si studiul informatiilor furnizate de purtator, lentila isi adapteaza caracteristicile optice pentru a oferi o solutie vizuala personalizata.

PRODUSE ITALLENTI